каталог: Апстрактни слики

Колекција Апстрактни печатени слики во нашата продавница претставува избор од дизајни на слики кои се фокусираат на формата, боите и текстурите, вршејќи приказ на апстрактни и впечатливи композиции. Оваа колекција на слики на канвас платно претставува современ и модерен стил кој ќе ја подигне визуелната атмосфера во вашите простории.

Секоја слика во колекцијата Апстрактни печатени слики е претставена со внимателно одбрани комбинации на бои, линии и форми, создавајќи уникатни визуелни композиции кои предизвикуваат мисловно размислување и емотивни реакции. Од впечатливи и експресивни абстракции до минималистички и суптилни дизајни, секоја слика нуди уникатно искуство.

Сликите се високо квалитетни и се отпечатени на платно со помош на врвна технологија за печатење, која обезбедува живи бои, богати детали и долготрајност на сликите. Големините на сликите  варираат, овозможувајќи ви да ги изберете оние што најдобро се вклопуваат во вашите простории и декоративни потреби.

Апстрактните печатени слики од нашата колекција се идеални за домови, канцеларии, хотели, ресторани и други простории каде што сакате да ја прикажете вашата креативност и уникатен стил. Тие не само што го подигнуваат визуелниот аспект, туку и го воведуваат во просторот духот на современата уметност.

Независно дали сакате да го обновите интериорот на вашата домашна станица или пак да ги додадете елементите на дизајн во вашите работни простории, колекцијата Апстрактни печатени слики ќе ви помогне да постигнете елегантна, модерна и уникатна атмосфера со помош на висококвалитетните дела.

6 производи
 • На раб со маглата
  На раб со маглата
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Улици
  Улици
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Град
  Град
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Едреници
  Едреници
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Боите на водопадот
  Боите на водопадот
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Чаши и шишиња
  Чаши и шишиња
  Редовна цена
  ден 970.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за