каталог: Изборот и Применета Уметност

  • Дизајните на сликите-без разлика дали се работи за принт на платно или пак рачно сликана слика-масло на платно, се наменети за сите и за сечиј вкус.
  • Содржински смело: апстркција, портрети, природа, природата и апстрактното, музиката како неминовен дел. Застапени се сите бои, за секој кој сака да внесе дел од модерната ,,Применета уметност,, во домот.
  • Применетата уметност е ,,укрсна/декоративна уметност со која се разубавува просторот.

 

0 производи

Извинете, нема продукти за вашето прбарување