Код:J115 - Илоски Арт
Код:J115 - Илоски Арт

Код:J115

Редовна цена
ден 3,730.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.5 м*80см 
    • Димензија по делови:30*40*2, 30*60*2, 30*80*1