Врата ФТ65
Врата ФТ65
Врата ФТ65
Врата ФТ65
Врата ФТ65

Врата ФТ65

Редовна цена
ден 1,200.00
Цена за распродажба
ден 1,200.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Самолеплива фолија за врата.

1.Реставрирање на вратите во домот

2.Внесување на креативност и разиграност во домот

3.Водоотпорни и слободно бришење со водена крпа

4.Висококвалитетен Винилен тапет

5.Едноставна Монтажа