каталог: Слики Масло на платно

Применетата уметност е слободно изразување на внатрешните емоции кои можат да се изразат на платно користејќи линии, облици, бои и текстура. Некои апстрактни уметности ги прикажуваат предметите што се "апстрахирани" од пејзаж, градска сцена и крајбрежје, додека други апстрактни слики можат да бидат целосно одвоени од било каква референца кон нашиот визуелен свет. Овие обично се изразуваат со случајни прскања на бои, форми и линии. Сликите изработени со маслени бои на платно, се рачно сликани и имаат тенденција да ја претстават енергијата која еден сликар ја внесува при сликањето, и затоа овие слики имаат посмела изјава во декорирањето на простории и влијаат на атмосферата и енергијата на собата.

147 производи
 • Код: МА130-Музичари
  Код: МА130-Музичари - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА131-Бао Баб
  Код: МА131-Бао Баб - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА132-Зајдисонце
  Код: МА132-Зајдисонце - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА133-Љубов
  Код: МА133-Љубов - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА25-Цвеќе
  Код: МА25-Цвеќе - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,340.00
  Цена за распродажба
  ден 3,340.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МАА
  Код: МАА - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Б
  Код: МА-Б - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-В
  Код: МА-В - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Г
  Код: МА-Г - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Д
  Код: МА-Д - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Е
  Код: МА-Е - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Ж
  Код: МА-Ж - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-З
  Код: МА-З - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Ѕ
  Код: МА-Ѕ - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-И
  Код: МА-И - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Ј
  Код: МА-Ј - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-К
  Код: МА-К - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Л
  Код: МА-Л - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Љ
  Код: МА-Љ - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-М
  Код: МА-М - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Н
  Код: МА-Н - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-Њ
  Код: МА-Њ - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-О
  Код: МА-О - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: МА-П
  Код: МА-П - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 4,930.00
  Цена за распродажба
  ден 3,930.00
  Цена за една слика
  за