каталог: Дома

 

 • Дизајнот и внесување на енергија во просторот кој што секојдневно не опкружува, размислувањето за што се еден дизајн може да напрваи во домот и во срцето на поединецот, желбата за креација на нешто ново, желбата за внесување топлина и хармонија во просторот е вистинската инспирација за 6 годишното осмислување и креирање.
 • Дизајните на сликите-без разлика дали се работи за принт на платно или пак рачно сликана слика-масло на платно, се наменети за сите и за сечиј вкус.
 • Содржински смело: апстркција, портрети, природа, природата и апстрактното, музиката како неминовен дел. Застапени се сите бои, за секој кој сака да внесе дел од модерната ,,Применета уметност,, во домот.
Применетата уметност е ,,укрсна/декоративна уметност со која се разубавува просторот
249 производи
 • Код: ЈА161
  Код: ЈА161 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА162
  Код: ЈА162 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА340
  Код: ЈА340 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА313
  Код: ЈА313 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА169
  Код: ЈА169 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код:J115
  Код:J115 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 3,730.00
  Цена за распродажба
  ден 2,530.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА316
  Код: ЈА316 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА341
  Код: ЈА341 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА261
  Код: ЈА261 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА235
  Код: ЈА235 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА269
  Код: ЈА269 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА173
  Код: ЈА173 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА163
  Код: ЈА163 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА160
  Код: ЈА160 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА351
  Код: ЈА351 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА290
  Код: ЈА290 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • КОД:ЈЛА235
  КОД:ЈЛА235
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА356
  Код: ЈА356 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА346
  Код: ЈА346 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА329
  Код: ЈА329 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА244
  Код: ЈА244 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код: ЈА212
  Код: ЈА212 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за 
 • Код:J333
  Код:J333 - Илоски Арт
  Редовна цена
  ден 3,530.00
  Цена за распродажба
  ден 2,530.00
  Цена за една слика
  за 
 • КОД:ЈЛА230
  КОД:ЈЛА230
  Редовна цена
  ден 2,470.00
  Цена за распродажба
  ден 970.00
  Цена за една слика
  за