АКО САКАШ ПТИЦИ - Илоски Арт

АКО САКАШ ПТИЦИ

Редовна цена
ден 2,500.00
Цена за распродажба
ден 1,870.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

АЕ-Авторска Едиција
Емилија и Стојче Тоциновски
Слика: АКО САКАШ ПТИЦИ
Графика на Платно-рачно досликана
(Авторски Потпишана)
Димензија: 54см*74см