КОД:АП15XXL

КОД:АП15XXL

Редовна цена
ден 3,740.00
Цена за распродажба
ден 1,870.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

  • -Едноделна слика во димензија 130*80

   -Принт на Канвас печатарско платно-врмени на внатрешни блинд рамки

   -Обогатување и оплеменување на работниот и просторот во вашиот дом

   -Одличен подарок за вашите најблиски