Код: АЈМ106 - Илоски Арт

Код: АЈМ106

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.5 м*80см 
    • Димензија по делови: 30x50x2 30x70x2 30x80x1