Код:АЈМ242 - Илоски Арт

Код:АЈМ242

Редовна цена
ден 2,670.00
Цена за распродажба
ден 1,670.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1 м*60см