Код:АЈМ73 - Илоски Арт

Код:АЈМ73

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 1,630.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.6 м*70см 
    • Димензија по делови:40x50cmx2 40x70cmx1 20x25cmx1