Код:АЈМ76 - Илоски Арт

Код:АЈМ76

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.1 м*70см 
    • Димензија по делови:30x30cmx2 25x60cmx2 25x70cmx1