Код:АЈМ79 - Илоски Арт

Код:АЈМ79

Редовна цена
ден 7,410.00
Цена за распродажба
ден 2,910.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.5 м*100см 
    • Димензија по делови:50*100*3