Код:АЈМ83 - Илоски Арт

Код:АЈМ83

Редовна цена
ден 7,410.00
Цена за распродажба
ден 3,700.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.8 м*100см 
    • Димензија по делови:60*100*3