Код: МА-Л
Код: МА-Л - Илоски Арт

Код: МА-Л

Редовна цена
ден 4,930.00
Цена за распродажба
ден 3,930.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:30x40x2,30x60x2,30x80x1

Вкупна димензија:1.5м*80см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои