Код: МА25-Цвеќе - Илоски Арт
Код: МА25-Цвеќе - Илоски Арт

Код: МА25-Цвеќе

Редовна цена
ден 4,340.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:25x60x2, 50x60x1

Вкупна димензија:1м*60см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои + Акрилни бои