Код: МА136 - Илоски Арт

Код: МА136

Редовна цена
ден 4,930.00
Цена за распродажба
ден 3,930.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x40x3,20x80x2

Вкупна димензија:160смx90см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои