Код: МА141 - Илоски Арт

Код: МА141

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Димензија:25x80cmx2 40x60cmx2

Вкупна должина:170см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои