Код: МА147 - Илоски Арт

Код: МА147

Редовна цена
ден 4,340.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 30*100*2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои