Код: МА155 - Илоски Арт

Код: МА155

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 30x40x2,25x60x1,25x80x1

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои