Код: МА169 - Илоски Арт
Код: МА169 - Илоски Арт

Код: МА169

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 40x60x2,40x60x1верт

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои