Код: МА171 - Илоски Арт

Код: МА171

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 40x70cmx1
40x80cmx1
40x60cmx1

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои