Код: МА173 - Илоски Арт

Код: МА173

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 2,430.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 30x40x2,30x70x2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои