Код: МА179 - Илоски Арт

Код: МА179

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 40x40x2, 30x70x2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои