Код: МА191 - Илоски Арт

Код: МА191

Редовна цена
ден 3,540.00
Цена за распродажба
ден 2,540.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 50x50x2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои