Код: МА191 - Илоски Арт

Код: МА191

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,130.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 25x80cmx2 40x60cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои