Код: МА198 - Илоски Арт

Код: МА198

Редовна цена
ден 5,180.00
Цена за распродажба
ден 4,180.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 40x40cmx3,25x70cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои