Код: МА204 - Илоски Арт
Код: МА204 - Илоски Арт

Код: МА204

Редовна цена
ден 5,180.00
Цена за распродажба
ден 3,930.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија: 40x40cmx3,25x70cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои