Код: МА206 - Илоски Арт
Код: МА206 - Илоски Арт

Код: МА206

Редовна цена
ден 5,180.00
Цена за распродажба
ден 4,180.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x40x2, 30x90x2, 40x60x1

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои