Код: МА215 - Илоски Арт

Код: МА215

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 2,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x60x1,25x70x1,30x60x1,40x40x1

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои