Код: МА218 - Илоски Арт

Код: МА218

Редовна цена
ден 4,930.00
Цена за распродажба
ден 3,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:25x80cmx2 40x60cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои