Код: МА223 - Илоски Арт
Код: МА223 - Илоски Арт

Код: МА223

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:50x30cmx2 25x70cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои