Код: МА231 - Илоски Арт
Код: МА231 - Илоски Арт

Код: МА231

Редовна цена
ден 4,340.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:30x70x3

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои