Код: МА233 - Илоски Арт

Код: МА233

Редовна цена
ден 4,930.00
Цена за распродажба
ден 3,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x50cmx2, 25x70cmx3

Вкупна димензија:175см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои