Код: МА245 - Илоски Арт
Код: МА245 - Илоски Арт

Код: МА245

Редовна цена
ден 4,830.00
Цена за распродажба
ден 3,930.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:50x40x1, 20x70x1, 25,70x1,40x40x1

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои