Код: МА270 - Илоски Арт

Код: МА270

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x40cm, 30x80cm, 40x80cm, 40x60cm

Вкупна димензија:150см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои