Код: МА276 - Илоски Арт
Код: МА276 - Илоски Арт

Код: МА276

Редовна цена
ден 5,180.00
Цена за распродажба
ден 4,180.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:25x80cmx3 40x60cmx2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои