Код: МА277 - Илоски Арт

Код: МА277

Редовна цена
ден 2,950.00
Цена за распродажба
ден 1,950.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x50x2

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои