Код: МА279
Код: МА279 - Илоски Арт

Код: МА279

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,730.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:40x40x2, 25x80x2

Вкупна димензија:130см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои