Код: МА282 - Илоски Арт

Код: МА282

Редовна цена
ден 4,730.00
Цена за распродажба
ден 3,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Димензија:30x60cmx1,25x80cmx2,40x60cmx1

Вкупна должина:120см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои