Код: МА8 - Илоски Арт

Код: МА8

Редовна цена
ден 4,340.00
Цена за распродажба
ден 2,930.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

Масло на платно

Диемнзија:Димензија:30*60*3

Вкупна димензија:90*60см

Врамена на внатрешни блинд рамки

Рачно сликана слика со користење на маслени бои