Код: ЈА722 - Илоски Арт

Код: ЈА722

Редовна цена
ден 4,700.00
Цена за распродажба
ден 2,910.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 100см*50см х3 дела-150смх100 трите дела заедно