Код: ЈА922 - Илоски Арт

Код: ЈА922

Редовна цена
ден 2,470.00
Цена за распродажба
ден 970.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1 м*50см