Код: Ј763 - Илоски Арт

Код: Ј763

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.25 м*75см 
    • Димензија по делови:25*60*4, 25*75*1