Код:J102 - Илоски Арт
Код:J102 - Илоски Арт

Код:J102

Редовна цена
ден 3,130.00
Цена за распродажба
ден 2,130.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.5м*50см 
    • Димензиај во делови:50*50*3