Код:J322 - Илоски Арт

Код:J322

Редовна цена
ден 3,130.00
Цена за распродажба
ден 2,130.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 1.2м*50см 
    • Димензиај во делови:40*50*3