Код: J47 - Илоски Арт

Код: J47

Редовна цена
ден 3,340.00
Цена за распродажба
ден 2,340.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија по делови:25x40x2, 25x60x2