Код: J48 - Илоски Арт

Код: J48

Редовна цена
ден 3,340.00
Цена за распродажба
ден 1,470.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија по делови:25x40x2, 25x60x2