Код:J61a - Илоски Арт

Код:J61a

Редовна цена
ден 3,340.00
Цена за распродажба
ден 1,470.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија целосна 105см*70см 
    • Димензиај во делови:35*70*3