Код:J96 - Илоски Арт
Код:J96 - Илоски Арт
Код:J96 - Илоски Арт
Код:J96 - Илоски Арт

Код:J96

Редовна цена
ден 3,530.00
Цена за распродажба
ден 2,530.00
Цена за една слика
за 
ДДВ вклучено

    • Печатена слика на канвас платно
    • Врамена на внатрешни блинд рамки
    • Димензија по делови:40x50x4